«ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ»: Μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξεν/χειο «Κάραβελ», με ομιλητή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και κορυφαίους εκπροσώπους των καταναλωτών και των παραγωγικών τάξεων

23ημέρες 21ώρες 01λεπτά 24δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Φτάνει πιά! Με αυτό το κεντρικό σύνθημα και με ομιλητή τον πρώην Υπουργό, γνωστό δικηγόρο και διακεκριμένο δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο, η Κίνηση «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» οργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, που πνίγει τον Έλληνα πολίτη και απειλεί με εξόντωση την ελληνική οικογένεια, φτωχοποιώντας την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» και αναμένεται ότι θα συγκεντρώσει μεγάλο πλήθος αγανακτισμένων από τον εμπαιγμό της κυβέρνησης, αλλά και την αδιαφορία της αντιπολίτευσης, πολιτών. Εκτός από τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την καμπάνια «Πόλεμος κατά της Ακρίβειας» από την «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ», στο Κάραβελ θα πάρουν το λόγο κορυφαίοι εκπρόσωποι των Οργανώσεων Καταναλωτών, αλλά και των Παραγωγικών Τάξεων και των συνταξιούχων, που υφίστανται τις καθημερινές δραματικές συνέπειες της εκτόξευσης του κόστους των τιμών της ενέργειας (λογαριασμοί ΔΕΗ, τιμές καυσίμων κλπ.), αλλά και των τιμών των βασικών ειδών διατροφής, που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της ελληνικής οικογένειας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορεί να αντλήσει κάθε ενδιαφερόμενος, απευθυνόμενος στο τηλεφωνικό κέντρο της Κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» 6982303560.

Το άρθρο «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ»: Μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξεν/χειο «Κάραβελ», με ομιλητή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και κορυφαίους εκπροσώπους των καταναλωτών και των παραγωγικών τάξεων εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
few clouds
8 ° C
10.2 °
5.6 °
89 %
0.5kmh
21 %
Πα
14 °
Σα
13 °
Κυ
13 °
Δε
13 °
Τρ
13 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: