Δράση ευαισθητοποίησης στα Φάρσαλα για την «συμμετοχή και την προσφορά της Τρίτης Ηλικίας στην σύγχρονη κοινωνία»

Τοπικά

ekdilosi1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου η Δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ), στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα, η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Μπακαρού Παρασκευή, ανέπτυξε τη θεματολογία «Η συμμετοχή και η προσφορά της Τρίτης Ηλικίας στην σύγχρονη κοινωνία», όπου μέσα από ανοιχτή συζήτηση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να προβληματιστούν γύρω από το θέμα και να αλληλεπιδράσουν, καταλήγοντας πως η κοινωνική συμμετοχή και προσφορά των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας αποτελεί ασπίδα προστασίας για τα ίδια τα άτομα.

ekdilosi2

Στη δράση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γεροβασίλης Αθανάσιος, ο οποίος τόνισε «Είμαστε κοντά στην Τρίτη Ηλικία και αποτελεί στόχο μας η ουσιαστική υποστήριξή της μέσα από δράσεις που ξεκίνησαν και θα ακολουθήσουν».

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βαρακλιώτη Ντίνο για την παρουσία, την Πρόεδρο του Συλλόγου Τρίτης Ηλικίας ’Ο Αχιλλεύς’ κα Στράτου Ελένη για την υποστήριξη της δράσης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων Υλοποιείται από τον Δήμο Φαρσάλων στα πλαίσια της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων(Συνεχιζόμενη Δομή)». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου Τ.Κ 40300 ,Φάρσαλα

Τηλ 2491350167-168,e-mail.:k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών

Τηλ.2491025805, 2491305022 e-mail:kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12 Απριλίου 2024 ώρα 12:52 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος