“Διορθώθηκαν” τα φρεάτια της οδού Αθηνάς

20ημέρες 03ώρες 05λεπτά 09δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.


Χρειάστηκε παραπάνω από ένα χρόνο να “διορθωθούν” τα φρεάτια της οδού Αθηνάς μετά από συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τότε ασφαλτόστρωση οδών όπου αφησε κενό μεταξύ φρεατίου και οδοστρώματος με τουλάχιστον 10 πόντους διαφορά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υλικές ζημιές σε οχήματα αλλά και να αποτελούν επικίνδυνα σημεία για πολλούς οδηγούς.

Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα επισημάνθηκε από την κ. Μαρία Ίφου σε συνεδρίαση πριν από ένα και πλέον χρόνο, ζητώντας να “διορθωθούν” από τον ανάδοχο.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Εσκίογλου είχε τότε υποσχεθεί ότι θα δεσμεύσει τον ανάδοχο του έργου για την “επέμβαση” η οποία έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

 xx
Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13.5 °
10.9 °
90 %
0.5kmh
98 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: