Διαμαντής Διονυσίου – «Η μητέρα μου ήταν ήρωας μεγάλος, ήξερε ότι είχε άντρα τον Στράτο Διονυσίου»

16ημέρες 03ώρες 41λεπτά 50δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Ο Διαμαντής Διονυσίου, ο γιος του Στράτου Διονυσίου, μίλησε στην εκπομπή Εμείς και στον Γιώργο Οικονομάκη για την απόφασή του να ασχοληθεί και εκείνος με το τραγούδι, αλλά και το βαρύ όνομα που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

«Όταν ξεκίνησα, είδα όνειρο τον πατέρα μου και μου έλεγε ξεκίνα, πάμε δυνατά για να προχωρήσω, οπότε αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν φοβήθηκα καθόλου και προχώρησα. Θυμάμαι μετά τη δουλειά κοιμόταν. Φεύγαμε για το σχολείο και μας έβλεπε και μας ρωτούσε αν διαβάσαμε. Όταν ξυπνούσε, πηγαίναμε τον καφέ με τον Στέλιο επάνω στο δωμάτιο με το χυμό και παίζαμε αγκαλιές στο κρεβάτι» είπε ο Διαμαντής Διονυσίου.

«Η μητέρα μου ήξερε πότε να του μιλήσει και πότε όχι. Ήταν τότε κι άλλα χρόνια. Σαν τη μητέρα μας δεν θα ξαναβγεί. Ήταν ήρωας. Ήξερε ότι είχε άντρα τον Στράτο Διονυσίου. Καταλαβαίνετε τώρα. Ήρωας μεγάλος» συνέχισε. Για τις ημέρες που χρειαζόταν να λείψει ο πατέρας του από το σπίτι είπε: «Τότε δεν είχαν και τα κινητά (κι έλεγε) δουλειά, συνέντευξη. Τι να κάνουμε. Συμβαίνουν αυτά. Τι να του πει;».

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: