Δεν λειτουργεί η Εντατική στο νοσοκομείο Αγρινίου και οι ασθενείς στέλνονται σε άλλους νομούς, αλλά η Γκάγκα είναι ‘ικανοποιημένη’ γιατί… «έχει προκηρυχθεί μία θέση», για να τεθεί -κάποια στιγμή- σε λειτουργία!

20ημέρες 11ώρες 12λεπτά 11δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Σε άλλο πλανήτη φαίνεται να ζουν οι αρμόδιοι εκεί στο υπουργείο Υγείας. Η αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε για ένα… πέρασμα από το νοσοκομείο Αγρινίου, σε ένα σύγχρονο νοσοκομείο στο οποίο δεν λειτουργεί όμως η ΜΕΘ και ασθενείς που χρειάζονται να εισαχθούν στην εντατική μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων νομών.

Την Μίνα Γκάγκα ενημέρωσε για τα προβλήματα και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Αραβανής, αλλά η κυρία υπουργός δεν έχει καμία ανησυχία.

Μετά και τη συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είχα μία γρήγορη επίσκεψη, θα υπάρξει στο μέλλον μία προγραμματισμένη για για γνωρίσω τους συναδέλφους και τον διοικητή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο νοσοκομείο με πάρα πολύ καλές υποδομές και ένα προσωπικό που το αγαπάει και το “πονάει”. Συζητήσαμε τα θέματα με όλο το προσωπικό και τον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών ιατρών του νομού. Είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε χρειάζεται το νοσοκομείο».

Για τις ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό και τη λειτουργία της ΜΕΘ σχολίασε πως: «Έχει προκηρυχθεί μία θέση (για τη ΜΕΘ) που θα έρθει σχετικά σύντομα και η πρόθεσή μας είναι να λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Δηλαδή θα πρέπει να την χειροκροτήσουμε κιόλας που προκηρύχτηκε μια μόνο θέση, που θα έρθει… σχετικά σύντομα, όπως δήλωσε! Όλα καλά, όλα ανθηρά!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις Γκάγκα από την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Το άρθρο Δεν λειτουργεί η Εντατική στο νοσοκομείο Αγρινίου και οι ασθενείς στέλνονται σε άλλους νομούς, αλλά η Γκάγκα είναι ‘ικανοποιημένη’ γιατί… «έχει προκηρυχθεί μία θέση», για να τεθεί -κάποια στιγμή- σε λειτουργία! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.2 ° C
12.6 °
12 °
85 %
1.4kmh
100 %
Δε
12 °
Τρ
13 °
Τε
12 °
Πε
15 °
Πα
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: