Δίκη Κιμούλη – Καταθέτουν στο δικαστήριο η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς

16ημέρες 03ώρες 45λεπτά 07δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Συνεχίζεται σήμερα η δικαστική αντιπαράθεση του Γιώργου Κιμούλη με την Ζέτα Δούκα. Μάλιστα, σήμερα καταθέτουν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» αλλά η πρώτη σύμφωνα με το ρεπορταζ δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Αλεξανιάν θα δώσει κατάθεση ως φίλη της ηθοποιού καθώς δεν πρωταγωνιστούσε στην παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη εκείνο το διάστημα αλλά συνεργαζόταν με την Ζέτα Δούκα στην σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» εκεί που η ηθοποιός της μετέφερε όλα όσα βίωνε.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος δεν ήξερε τον λόγο που η Χριστίνα Αλεξανιάν θα ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της ηθοποιού.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: