Γρίφος στο κέντρο της Αθήνας – Η ιδιοκτήτρια καφετέριας, το πορτοφόλι στο… καζανάκι και ο εφοπλιστής!

16ημέρες 03ώρες 51λεπτά 02δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έζησε μια Λαρισαία που διατηρεί café στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στην καρδιά της πρωτεύουσας όταν η Λαρισαία ιδιοκτήτρια της καφετέριας διαπίστωσε ότι δεν λειτουργεί το καζανάκι του καταστήματός της. Προσπαθώντας λοιπόν να διαπιστώσει τι συνέβη, άνοιξε το καπάκι του και με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι χωμένο και καλά κρυμμένο στην άκρη του πάτου, υπήρχε ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι. Το έβγαλε, το στέγνωσε και ανοίγοντάς το με το σκεπτικό να βρει κάποια ταυτότητα ή έγγραφα που θα φανερώνουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη για να του το παραδώσει, βρίσκει το όνομά του.

Αποφασίζει να τον αναζητήσει μέσω τηλεφώνου, στο τρίτο τηλεφώνημα πέτυχε το πρόσωπο που το απώλεσε αφού πρώτα χρειάστηκε να μιλήσει με τουλάχιστον 5 άτομα συγκεκριμένης εταιρείας και να ελεγχθεί με κάποιο τρόπο για τα λεγόμενά της, καθώς βλέπετε ο άνθρωπος που έχασε το πορτοφόλι δεν ήταν κάποιος τυχαίος αλλά ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές της χώρας μας, για την ταυτότητα του οποίου βέβαια δεν είχε την παραμικρή ιδέα η Λαρισαία.

Προς μεγάλη της έκπληξη συνομίλησε τελικά με τον ίδιο τον μεγαλοεφοπλιστή ο οποίος της είπε ότι θα περάσει ο ίδιος από το cafe για να πάρει πίσω το πορτοφόλι του.

Όπως και έγινε, ο ίδιος μέσα σε δέκα λεπτά βρέθηκε στο κατάστημα, πήρε πίσω το πορτοφόλι του και ευχαρίστησε θερμά την Λαρισαία ιδιοκτήτρια για την ηθική της και το φιλότιμό της να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία για του επιστρέψει το χαμένο πορτοφόλι.

Το οποίο φυσικά μόνο χαμένο δεν ήταν αφού δεν βρέθηκε στον δρόμο, αλλά σε ένα… καζανάκι και φυσικά ήταν κλεμμένο. Ο γνωστός εφοπλιστής είχε την ίδια ημέρα χάσει το πορτοφόλι του κάπου στο κέντρο της Αθήνας, προφανώς ή του έπεσε ή κάποιος του το «βούτηξε» περπατώντας, και ο άνθρωπος που το βρήκε αφού διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν μέσα μετρητά παρά μόνο τραπεζικές κάρτες (τις οποίες δεν μπορούσε φυσικά να εκμεταλλευτεί), όπως επίσης η ταυτότητα και το δίπλωμα του γνωστού εφοπλιστή, έπρεπε να το ξεφορτωθεί. Μπήκε λοιπόν στο πρώτο καφέ που βρήκε μπροστά του και σκέφτηκε να το κρύψει στο καζανάκι της τουαλέτας, σκεπτόμενος πως θα αργήσουν να το εντοπίσουν και το νερό θα σβήσει και τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο εφοπλιστής πάντως ανακουφίσθηκε με την εξέλιξη των πραγμάτων και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λαρισαία απέκτησε έναν καλό και διάσημο πελάτη για την καφετέριά της…

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: