Βράζουν στο Μαρούσι – Στα «κάγκελα» ο ΑΝΤ1 ενόψει Μουντιάλ…

16ημέρες 03ώρες 40λεπτά 13δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Στα «κάγκελα» είναι στο Μαρούσι σχετικά με τις επιδόσεις του Μουντιάλ. Τα λεφτά που έχουν δοθεί είναι πολλά και το άγχος για την τηλεθέαση είναι πολύ μεγάλο. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά εντός ΑΝΤ1 πως αν τα πράγματα δεν έχουν θετικό πρόσημο, θα υπάρξει και δεύτερο κύμα απολύσεων μετά από αυτές που έλαβαν χώρα στα τέλη Οκτώβρη.

Είναι η πάγια τακτική του σταθμού όταν τα νούμερα πέφτουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαιτήσεις για το «Μουντιάλ» είναι η τηλεθέαση να ξεπερνά στην πλειοψηφία των αγώνων το 20%.

Για να δούμε…

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: