Βιασμός 12χρονης – Ο πολιτικός βόθρος… τα κόμματα και η ατομική ποινική ευθύνη

16ημέρες 11ώρες 12λεπτά 13δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Στην όλη συζήτηση που έχει ξεσπάσει με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση του Κολωνού υπάρχει και η εξευτελιστική διάσταση για τις προσωπικότητες των προσώπων αυτών.

 

Υποτίθεται σοβαροί άνθρωποι, με ενεργό ανάμιξη στα κοινά, που η παρουσία τους στο δημόσιο βίο έχει και “παιδαγωγικό” χαρακτήρα, κάθονται και “καυλαντίζουν” σε site γνωριμιών. Και μάλιστα διαπραγματεύονται ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

 

  • Αυτό δεν σημαίνει παράνομη πορνεία;

Υπάρχουν νόμιμοι οίκοι ανοχής αν θέλουν να εκτονώσουν την σεξουαλικότητα τους.

 

Και κάτι τελευταίο είναι η πρώτη φορά που έχουμε φτάσει οι αστυνομικοί συντάκτες να κάνουν πολιτικό ρεπορτάζ και οι πολιτικοί συντάκτες αστυνομικό. Γιατί;

Διότι κάποιοι επέλεξαν να “πολιτικοποιήσουν” αυτές τις φρικτές υποθέσεις, επενδύοντας στην λογική της “συλλογικής” και κομματικής “συνευθύνης”. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

 

Δεν υπάρχουν κόμματα “παιδιοβιαστών”, δεν υπάρχουν κόμματα “εμπόρων ναρκωτικών”, δεν υπάρχουν κόμματα “δολοφόνων”. Υπάρχει ξεκάθαρη ατομική ποινική ευθύνη….!!!

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
scattered clouds
14.7 ° C
16.9 °
12.6 °
56 %
0.9kmh
35 %
Πα
19 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: