Βαρύ το κατηγορητήριο για 40χρονο ηθοποιό που κατηγορείται για 4 βιασμούς

16ημέρες 03ώρες 51λεπτά 01δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Τον δρόμο για το εδώλιο του κατηγορουμένου δείχνει σε γνωστό 40χρονο ηθοποιό με καριέρα στις ΗΠΑ η αρμόδια αντιεισαγγελέας με πρότασή της προς το Δικαστικό Συμβούλιο.

Η πολυετής δράση που φέρεται να είχε ο 40χρονος, ο οποίος με «όχημα» τη θεατρική διδασκαλία καταγγέλλεται πως βίασε 4 γυναίκες – ανάμεσα τους και γνωστή ηθοποιό με καριέρα στο εξωτερικό – οδήγησε την αντιεισαγγελέα – σύμφωνα με την εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής – στο να ζητήσει την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

«Με όλες τις εγκαλούσες ο κατηγορούμενος υπήρξε υποστηρικτικός και αρωγός στην προσπάθειά τους μα διακριθούν στον καλλιτεχνικό χώρο, στη συνέχεια, ωστόσο εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας τους και την επιθυμία τους να ανελιχθούν επαγγελματικά, εξανάγκασε αυτές σε σωματική βία να ανεχθούν κατά περίπτωση τις γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η αντιεισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός περιγράφει ότι η πρώτη καταγγέλλουσα βιάστηκε 2 φορές το 2008 και μια φορά το 2013, ενώ τα Χριστούγεννα του 2012 – κατά την εισαγγελική πρόταση – επιχείρησε να βιάσει και την αδελφή της πρώτης καταγγέλλουσας.

Αντίστοιχα, δύο φορές, φέρεται να βίασε την 3η καταγγέλλουσα το 2014 και το 2015, ενώ τον Αύγουστο του 2013, στο πλαίσιο μαθήματος υποκριτικής, φέρεται να βίασε την 4η καταγγέλλουσα.

«Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι διατηρούσε με τις εγκαλούσες ερωτικό δεσμό, κατά περίπτωση, πριν και μετά την τέλεση των ερωτικών πράξεων», σημειώνει η αντιεισαγγελέας και συμπληρώνει: «ο ισχυρισμός του αυτός δεν αναιρεί την τέλεση των ως άνω αξιόποινων πράξεων, αφού ο κατηγορούμενος γενικά με τρόπο χειριστικό και πιεστικό, χρησιμοποιώντας ως όχημα τη θεατρική διδασκαλία, οδήγησε τις εγκαλούσες σε πιεστικές και ασφυκτικές συνθήκες, πρόσφορες για να τελέσει τα παραπάνω αδικήματα».

Με την ίδια πρόταση ζητά να μη γίνει κατηγορία σε βάρος του ηθοποιού για την πράξη βιασμού που καταγγέλλει το 2011 η αδελφή της πρώτης καταγγέλλουσας στο μπάνιο του σπιτιού της, καθώς «ουδόλως προέκυψε η μη οποιονδήποτε τρόπο άσκηση εκ μέρους του σωματικής βίας ή απειλή, άμεσου και σοβαρού κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας».

Όπως αναφέρεται στην πρόταση, στην κατάθεση που έδωσε η ίδια η παθούσα, δεν αναφέρει άσκηση βίας από μέρος του κατηγορουμένου ούτε και αντίδραση από την ίδια.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
broken clouds
12 ° C
15.2 °
11.4 °
69 %
1.4kmh
80 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
14 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: