Αντικατέστησε αγωγό ύδρευσης στον Άγιο Γεώργιο η ΔΕΥΑ Φαρσάλων

20ημέρες 02ώρες 03λεπτά 12δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Αντικατέστησε αγωγό ύδρευσης στον Άγιο Γεώργιο η ΔΕΥΑ Φαρσάλων

Σε εργασίες βελτίωσης της ποιότητας του νερού αλλά και του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση – λόγω παλαιότητας –τμήματος του αγωγού ύδρευσης του οικισμού.

«Έχοντας να διαχειριστούμε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο ύδρευσης σε όλη την επαρχία Φαρσάλων, με προγραμματισμό και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Δημοτικής μας Επιχείρησης, προχωρούμε στην αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης.

Έτσι, περιορίζουμε προβλήματα όπως τυχόν απώλειες νερού, αλλά και αυξάνουμε την ποιότητα του νερού που φθάνει στις βρύσες των συνδημοτών μας» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Σταύρος Κουκουλιός. xx

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
11.3 ° C
13 °
10.6 °
91 %
0.2kmh
99 %
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
15 °
Σα
12 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: