Αμετανόητος ο Πορτοσάλτε: «Η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν την ΕΣΗΕΑ όπως είναι»

Αμετανόητος ο Πορτοσάλτε: «Η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν την ΕΣΗΕΑ όπως είναι»

«Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεώ, να έχουμε υγεία, να υπάρχουν δημοκρατικά “μαγαζιά”, να υπάρχει ο ΣΚΑΪ, χωρίς να είμαι μέλος στην Ένωση Συντακτών» είπε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ λόγω απεργοσπαστικής δραστηριότητας. Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για κατάντια του σωματείου, η οποία επήλθε εξαιτίας… της αριστεράς και της «δεξιάς αριστερίλας». 

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 13/10/2021, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ, θέλησε να εξηγήσει μάλιστα υπεραπλουστευμένα τον λόγο της διαγραφής του: «Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, λέγοντας: «Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα».

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2021 ώρα 10:33 ΠΜ από την ιστοσελίδα

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

___________________________________

Ανεβάστε μόνοι σας το δικό σας άρθρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  • 1 Εισαγάγετε πληροφορίες του άρθρου σας...
  • 2 Finish
Back to top button