Ακόμη μια Παγκόσμια διάκριση για τον Φαρσαλινό Βασίλη Τσιάμπα

Τοπικά

tsiampas vas

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και Παγκόσμια διάκριση για τον Φαρσαλινό Βασίλη Τσιάμπα ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο Grand Slam που διεξήχθη στην Ρώμη στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu στην κατηγορία των -85 κιλών.

Σε μια κατηγορία στην οποία συμμετείχαν συνολικά 12 αθλητές ο Βασίλης Τσιάμπας κατάφερε να σημειώσει 3 νίκες εκ των οποίων και αυτή κόντρα σε συναθλήτη του από την Ιταλία που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο.

Ενώ ηττήθηκε από συναθλήτη του Μολδαβό έναν γύρο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο Βασίλης Τσιάμπας τόνισε πως “ήταν ακόμη μια πολύ όμορφη εμπειρία μετά από αυτή του περασμένου Ιανουαρίου που συνοδεύτηκε με καλές εμφανίσεις και μετάλλιο και δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, όλοι οι αντίπαλοι πολύ δύσκολοι, αλλά κατάφερα σε ένα τέτοιο απαιτητικό και επίπονο τουρνουά να πάρω μετάλλιο. Πέτυχα τον στόχο μου και συνεχίζω, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου, κ. Χρ. Αντωνίου, από τον σύλλογο της Λάρισας «Πολυμήχανος Οδυσσέας», τους κ. Κ. Βάβουρα και Μ. Βραχολιά από Victory Team στην Αθήνα και φυσικά την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου Αντιγόνη για τη στήριξη που μου παρέχει”

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και να συνεχίσει να πετυχαίνει σε ένα άθλημα με πολλές απαιτήσεις και αρκετά δύσκολο.

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17 Απριλίου 2024 ώρα 10:02 από εδώ
_____________________________
Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Μοιραστείτε Αυτό Το Άρθρο
Avatar photo
Από My Farsala Διαδικτυακή εφαρμογή
Follow:
Διαδικτυακή εφαρμογή τοπικού ενδιαφέροντος