Έκτακτο – Νεκρός ο αγαπητός δημοσιογράφος Νίκος Μπογονικολός

16ημέρες 03ώρες 41λεπτά 13δεύτερα
απομένουν για τα Χριστούγεννα

\

Έρευνα - Δημοσκόπηση:

  • Oι έρευνες είναι διαδικτυακές, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί προσωπικών δεδομένων GDPR και προστατεύονται από την υπηρεσία εντοπισμού απάτης Google reCAPTCHA v2.

Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια της Πάτρας προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του επί χρόνια αθλητικού συντάκτη Νίκου Μπογονικολού. O Nίκος έφυγε σήμερα από τη ζωή όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

  • Εργάστηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στις εφημερίδες ΗΜΕΡΑ και ΠΑΤΡΑ ΣΠΟΡ και για πολλά χρόνια στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Νωρίτερα, ως εργαζόμενος στην Πειραϊκή Πατραϊκή, ασκούσε παράλληλα την αθλητική δημοσιογραφία.

Ήταν μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και της ΕΣΗΕΠΗΝ. Διακρινόταν για το ήθος και την επαγγελματική του κατάρτιση στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, ήταν δραστήριος και ενεργός. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στο σύνολο της πατραϊκής δημοσιογραφικής οικογένειας και φρόντιζε να διατηρεί στενή επαφή τόσο με τους παλαιότερους όσο και με τους νεότερους συναδέλφους, τηλεφωνικά αλλά και με επισκέψεις στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Μετάβαση στην Πηγή αναδημοσίευσης
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα και η ευθύνη του περιεχομένου βαρύνει νομικά τον αρθρογράφο του.

Barack
Barackhttps://mybusinesscoaching.gr
Πολιτικό marketing, Πολιτική Επικοινωνία, Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Digital Marketing, Στενευμένες καμπάνιες, Παραγωγή Υλικού, Website, Social media marketing, Mobile Marketing, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 22 41 777
Farsala
overcast clouds
12.3 ° C
14.6 °
10.6 °
73 %
1.5kmh
100 %
Πα
15 °
Σα
16 °
Κυ
17 °
Δε
16 °
Τρ
15 °

Πρόσφατα άρθρα

Αν έχετε κατάστημα που εκτελεί παραγγελίες Delivery, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102241777 σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα: