«Άπλυτα-σκισμένα ρούχα κι αποκριάτικες στολές» έστειλαν στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι

«Άπλυτα-σκισμένα ρούχα κι αποκριάτικες στολές» έστειλαν στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι

«Βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Σεβασμός» τονίζει σε ανάρτησή του Αρχιμανδρίτης της περιοχής που κατήγγειλε το φαινόμενο.

H απόλυτη ντροπή μιας δήθεν αλληλεγγύης σημειώθηκε σε βάρος των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι, όπου εστάλησαν ρούχα από ορισμένους «άπλυτα, σκισμένα, σκοροφαγωμένα».

Ο Αρχιμανδρίτης Ιεροκήρυκας στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, Αγαθάγγελος Γεώργιος Γιανναράκης, σε ανάρτησή του στο facebook κατήγγειλε ότι κάποιοι έχουν στείλει στο Αρκαλοχώρι ακόμα και άπλυτα εσώρουχα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, και σκισμένα παπούτσια και σεντόνια. «Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα.Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα» επεσήμανε.

«Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχριστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2021 ώρα 2:08 ΜΜ από την ιστοσελίδα

Το Farsala Press δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

___________________________________

Ανεβάστε μόνοι σας το δικό σας άρθρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  • 1 Εισαγάγετε πληροφορίες του άρθρου σας...
  • 2 Finish
Back to top button