Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Μουσικό Άλσος Καρδίτσας

  • 2 Ιουλίου 2024
  • Πολυχώρος Μουσικό Άλσος
ημέρα
:
Ώρα
:
min
:
sec

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού, θέλοντας να μας παρουσιάσει αυτό που ξέρει καλύτερα την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Μουσικό Άλσος.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τη μαγική του φωνή θα ανέβει στη σκηνή και θα μας παρασύρει στις δικές του μελωδίες. Τεράστιες επιτυχίες, θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με μια τεράστια ιστορία πίσω του, παραμένει αιώνια διψασμένος για την συναυλιακή συνθήκη και διαθέσιμος να «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Το βράδυ της Τρίτης στο Μουσικό Άλσος θα είναι η ευκαιρία μας να συναντήσουμε ξανά τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, θα πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του.

Γενική Είσοδος – 15€

Εισιτήρια 1

Παπακωνσταντίνου

Τόπος Πληροφορίες

Πολυχώρος Μουσικό Άλσος

View on Map
  • Ώρα 21:00 - (Europe/Athens)

Προσθήκη στο ημερολόγιο:

Σχετικές εκδηλώσεις: